Šamponi

Priroda u kosi

Hera šamponi bazirani su na polikvarteniumu i zetemolu koji doprinose kvalitetu vlasi i lakšem raščešljavanju, a smanjuju iritabilnost.

Prirodni ekstrakti kamilice, lavande, belog luka, breze i koprive nežno deluju i hrane Vašu kosu. Redovnom upotrebom Hera šampona primetićete razliku i osetiti šta znači Priroda u kosi.

Kondicionirajući kompleks + prirodni ekstrakti, bez veštačkih boja = kosa koju je nemoguće ne primetiti! 

BELI LUK

savremena formulacija, neočekivana mirisna nota 

Ako ste tražili savremenu formulaciju za svoju kosu, Hera šampon od belog luka je pravi odabir za Vas. Iznenadiće Vas njegova neočekivana mirisna nota, a kosa će uvek biti nežna i negovana.

BREZA 

lakše raščešljavanje, smanjuje iritabilnost 

Stanite na put iritabilnosti, a pružite svojoj kosi ugođaj koji samo Hera šampon od breze može da donese. Osetićete da je raščešljavanje kose postalo lako kao perce.

KAMILICA 

bez veštačkih boja, bez alergijskih reakcija

Nežna kamilica, bez veštačkih boja, pružiće Vašoj kosi negu bez alergijskih reakcija. Ono što ste oduvek tražili sada je u boci Hera šampona od kamilice.

KOPRIVA 

prirodni ekstrakti, podstiče rast kose 

Samo prirodni ekstrakti mogu Vašoj koži obezbediti negu za kojom čeznete. Odaberite Hera šampon od koprive i podstaknite rast kose, a sastojci iz prirode će učiniti čuda.

LAVANDA 

smanjuje iritabilnost, umirujuće deluje

Mirisna lavanda delovaće umirujuće na vlasište i Vašu kosu, smanjujući iritabilnost i kod najosetljivije kože. Osetite miris Provanse Hera šampona od lavande.